Monday, August 10, 2009

is het zo beter?





Evi is aan het leren lopen. Ze kan het denk ik wel, maar durft niet zo heel goed. Dus loopt ze achter het looptreintje aan, de hele dag. Tygo wijkt als een echte grote broer niet van haar zijde om voor haar te zorgen. Als ze namelijk met het treintje op een opstakel stuit, gilt ze om Tygo. Nou ja, eigenlijk gilt ze gewoon, en Tygo komt dan gelijk to the rescue. Hij vraagt haar dan: "zal ik je helpen"? "Jah" zegt ze dan. Dan pakt hij de trein, draait er wat aan zodat ze verder kan. dan vraagt hij vervolgens: "is het zo beter, Evi?" "Jah".
En dat ongeveer 100 keer per dag. Ik hoef ook niet aan hem te vragen of hij haar helpen wil, dat doet ie helemaal uit zichzelf.

1 comment:

Anonymous said...

Wat ontzettend gezellig het lieve paar zo samen te zien genieten in jullie mooie tuin. Ja Tygo, wat lief van jou, om je zusje telkens weer te helpen, als ze niet goed verder kan!!! je bent een super mannetje hoor lieverd. Nog even Evi en dan loop je zomaar alleen ddor de tuin en de kamer. Nog even geduld, alles op zijn tijd lieverd. oefen maar goed schat, het lukt zeker hoor. Kus opa en omaxxxxx