Thursday, April 26, 2007

lekker zwemmen

We hebben zo een lekkere tuin, met een echt zwembad. Omdat het heel erg mooi weer was vandaag hebben we het zwembad opgezet. Tygo moest eerst lunchen van mij voordat hij mocht gaan zwemmen, maar hij wilde helemaal niets eten, gek he?
Hij heeft een uurtje heerlijk gespetterd, totdat de helft van het water uit het badje gespetterd was! Ik had hem eerst zoals bij het babyzwemmen een zwemluiertje aangetrokken, en zijn zwembroekje, maar bedacht me dat hij dat in de tuin helemaal niet aan hoeft. Dus heeft hij de rest van de tijd lekker in zijn blote babybillen rondgespatterd.
Hij heeft in het badje ook nog geleerd om zelf vanuit rechtop zitten zich op zijn buik te "draaien". Hij heeft gewoon een steuntje nodig, dan lukt het wel. Nu alleen nog andersom...
We gaan een heerlijke zomer tegemoet, ik voel het!!!

1 comment:

Anonymous said...

hallo lieverd. Wat bof jij maar, met een eigen zwembad in de prachtige tuin van je mama en papa. het lijkt of je in een buitenverblijf woont Tygo. geniet maar heerlijk schat en in je blote billen is het nog groter feest in het badje. Geen kleffe natte broek aan je billen, als mama je uit het water haalt, ben je zó lekker weer droog!!Lieve schat wij houden van jou!!!!! Tot gauw.