Tuesday, April 10, 2007

welkom nieuw neefje Noah!


Het was echt een feestdag afgelopen zondag! Vanuit Oma Eindhoven zijn we, in onze feestkleren, he-le-maal naar Den Helder gereden om Baby Noah een kusje te gaan brengen, en even te spelen met grote nicht Amber.


Mama Mireille en papa Sasa waren net pas terug uit het ziekenhuis, dus na een uurtje zijn we weer gegaan, zodat ze lekker kunnen wennen aan Baby Noah. De kraamhulp was er ook pas net, dus het was een drukke boel.











Tygo en Amber vinden het altijd heel erg gezellig om samen te spelen. Amber heeft samen met haar papa heel erg mooi voor ons gezongen toen we weg gingen:

"Dag Tygo, dag Tygo, daar ga je weer, 't was heel gezellig, tot de volgende keer"


3 comments:

Anonymous said...

Hallo lieve Tygo. Proficiat met je neefje Noah. Wat ben je toch onwijs sjiek lieverd, om paaseitjes te zoeken ,en naar je nieuwe neefje Noah en je nicht Amber te gaan.Wat schattige foto's van de 3 kleinkinderen. dank je wel lieve Lotte en Ralph.Wat ben jij toch al een groot mannetje, zo helemaal zelf zitten. Goed zo kereltje, oma houdt zóvéél van jou!!!! Liefs en kusjes en knuffels van je opa en oma. Tot gauw lieverd!!!xxxxx

Anonymous said...

Hey lieve Tygo,
Wat zie je er mooi uit! Je lijkt nu op een echte heer, een echt Hugo!

Ik vind je helemaal top in je pakkie!

Kus
Petra

Anonymous said...

we vonden het bere gezellig..
wanneer mogen we weer voor jullie zingen?