Wednesday, January 2, 2008

even opppassen



Vanmorgen om 08:00 was het al een drukke boel hier, Tygo's vriendinnetje Eefje was even hier. Haar mama ging met een heleboel spulletjes die ze kwijt willen op de rommelmarkt staan, en dat is niet handig met een dreumes. Dus tijdens het opbouwen van de kraam was Eef eventjes hier. Ze zijn zo lief samen deze twee. Ze spelen al echt samen, kruipen achter elkaar aan, lekker samen schreeuwen en herrie maken. Maar ook als ze rustig spelen doen ze dit bij elkaar in de buurt.
Na een uurtje kwam haar papa alweer terug, en nadat we lekker koffie hebben geleut, zijn ze weer gegaan. Moet je je voorstellen, is het 10:00 op zondagochtend, lijkt er al een hele dag voorbij te zijn gegaan...hele huis wakker, koffie met vrienden, ontbijtje, oppassen.....Dat was toen we nog kinderloos waren niet voor te stellen.

1 comment:

Anonymous said...

Dit is wel anders, dan uitslapen zonder kindjes, maar wel super om te doen en te zien, hoe Tygo samen met Eefje gezellig speelt. dat is een ervaring, die heel bijzonder is voor kindjes en dan mogen de mama en papa meegenieten van dit gezellige samenzijn!!! Schattige foto's Lotte. Dikke kus van opa en omaxxxxxvoor jullie vieren.