Sunday, January 10, 2010

sinterklaas 2009

Eindelijk was het weer zover, de Sint in het land. Tygo en Evi hebben er hiervoor nog niet echt iets van mee gekregen, dit jaar was dat een beetje voor het eerst. En ze vonden het geweldig! Allebei niet bang van die rare man met zijn lange baard en die zwarte pieten.
Ook heel bijzonder was dat Winnie en Dion weer terug waren uit Mexico, en we gewoon weer samen met Eefje en Veerle naar de intocht konden, net als vorig jaar. Toen dachten we dat het de laatste keer voorlopig zou zijn.......

Ik vond het te gek om samen met Tygo zo dicht bij de sint te komen, en ik was stiekem zelf ook wel een beetje onder de indruk van de Echte Sint...Het kleine meisje in mij werd toch wel een beetje aangesproken....
En toen, op 5 december deden we het nog eens dunnetjes over. Maar nu het echte werk dan he..We hebben pakjesavond in Den helder gevierd, en daar was hij. Sinterklaas. Speciaal voor onze kindjes kwam hij op bezoek. Hij had 3 van zijn pieten mee genomen. Vanaf het moment dat hij een voet binnen zette, vonden mijn kinderen het helemaal te gek. Ze waren allebei helemaal niet bang. Evi was wel onder de indruk, maar durfde zomaar op schoot bij zwarte Piet, en ook bij de Sint op schoot deed ze meteen. Amber en Noah moesten wat ontdooien, maar uiteindelijk durfde Amber ook bij de Sint te komen. Noah vond het allemaal maar niks, maar toen ze weer weg ginggen moest hij toch ook even naar buiten rennen om te zwaaien, en vertelde hij hoe leuk het was aan iedereen die het horen wilde. Maar wel toen ze weer veilig weg waren. Dat dan weer wel.




2 comments:

Mireille said...

heerlijk om weer even terug te zien. Wat was het leuk he??

Anonymous said...

Wat gezellig te weten, dat de kindjes in Geleen en later samen in den-Helder zo hebben genoten van de lieve Sint en zijn Pieterbazen. Wij genieten dan in stilte met jullie allen mee. Heerlijk toch!
Liefs wij tweexxxx